Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

katasterHrvaška ponuja vsem uporabnikom interneta brezplačen vpogled v elektronsko evidenco nepremičnin. Na voljo so podatki ortofoto karte (letalskih posnetkov), zemljiške knjige in kataster. Vse, kar potrebujete za ogled je parcelna številka in področje, v katerega spada parcela. Spodaj si preberite natančnejša navodila in uporabite povezave.

 • na tem spletnem naslovu je dostopna ortofoto karta, kjer je vidno stanje na terenu, ki so ga fotografirali 21. junija 2011 z vrisanimi parcelami in obrisi objektov, vpisane pa so tudi parcelne številke. Nad zemljevidom je nekaj orodij, s katerimi lahko izberete in povečate pogled na določen del zemljevida do velikosti, ko so vidne posamezne parcele, izmerite razdalje in tudi površine.
 • v zemljiški knjigi lahko preverite stanje vpisa vaše nepremičnine. Na tem naslovu najprej pod Općinski sud / ZK odjel vpišite 'BUJE', nato pod Glavna knjiga 'SAVUDRIJA' in nato vpišite Broj zemljišta (kat.čestice), to je številka vaše parcele. Desno spodaj kliknite na gumb 'Pregledaj'. Odpre se novo okno z napisom 'Kontrolni broj'. V spodnji okvirček prepišite črke in cifre, ki so zapisane na okvir nad tem. Nato kliknite 'Potvrdi' in dobili boste stanje zahtevane parcele. Za izpis na vašem tiskalniku kliknite na gumb na desni 'PDF verzija'. Še enkrat boste morali prepisati kontrolne znake, ki se vam pokažejo, nato se odpre okno za shranjevanje dokumenta z imenom 'report', ki ga lahko tudi preimenujete. Kliknite le še Shrani (ali Save, če imate angleško verzijo brskalnika) in svež ispisek iz zemljiške knjige je shranjen na vašem računalniku in ga sedaj lahko tudi natisnete.
 • vpogled v kataster poteka preko spletnega naslova www.katastar.hr. Stran ponuja več poti do želenih informacij, vendar bo za potrebe prikaza parcele najlažje, če:
  • kliknete spodaj levo na zelen pravokotnik, kjer piše 'Pronađi katastarsku česticu'
  • v izbirniku 'Područni ured za katastar' izberete 'PUK PULA'
  • v izbirniku 'odjel/ispostava' izberete 'BUJE, PUK PULA'
  • v izbirniku 'katastarska opčina' izberete '301981 SAVUDRIJA, BUJE, PUK PULA' in
  • v izbirnik 'katastarska čestica' vpište številko parcele in kliknete na izpis te parcele, ki se bo pojavila pod vašim vpisom, če parcela obstaja
  • na zemljevidu Hrvaške bo ta parcela označena in se bo tudi povečala, da bo na ekranu dobro vidna
  • na levi s klikom na ikone lahko prilagajate izgled. Na primer: s klikom na drugo ikono od zgoraj (Podloge) lahko določite, kateri ortofoto podlogo vsebuje pogled
  • s klikom na ikono tiskalnika lahko pogled tudi izpišete na vašem tiskalniku