Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

e noviceVsi prijavljeni na e-novice prejemajo tudi preko elektronske pošte obvestila o novih vsebinah s področja Crvenega vrha. S klikom na povezavo v novicah si bo vsak naslovnik lahko prebral tudi avtomatski prevod novice v Hrvaščini, Angleščini, Nemščini, Italijanščini ali Ruščini.


V nadaljevanju preberite odgovore na najbolj pogosta vprašanja v zvezi z e-novicami:

Kako se prijavim na e-novice CrveniVrh.com?

V vpisni obrazec na desni vpišite svoj priimek in ime in elektronski naslov in kliknite 'Prijava'.

Kako se odjavim z novic, če jih nočem več prejemati?

V vsakem sporočilu, ki ga boste prejeli na prijavljen e-naslov bo na koncu možnost, da se odjavite. Samo kliknite na to povezavo in potrdite odjavo. Kasneje se lahko kadarkoli spet prijavite.

Sem član Počitniško - turističnega društva Crveni vrh. Ali se moram prijaviti?

Vsi člani, za katere imamo podatek o njihovem elektronskem naslovu, so že avtomatsko prijavljeni. Če nam tega podatka še niste javili, vas še ni med prejemniki e-novic. Lahko se sami vpišete zgoraj. 

Popravek v skladu z novim zakonom o varstvu osebnih podatkov, ki velja od 25. maja 2018:

Da. Po novem zakonu prijave na elektronske novice ne sme opravljati za vas podjetje, ali organizacija, če nima dokazila, da je bila to vaša volja, zato je tudi naše društvo primorano vse prijave članov na elektronske novice, ki jih je za člane vpisalo društvo izbrisati. To pa ne pomeni, da v prihodnje ne morete več prejemati naših e-novic! Člani (in seveda tudi vsi ostali) pa se kadarkoli lahko sami prijavijo na brezplačne novice preko vpisnega obrazca na desni strani naslovnice na spletni strani www.crvenivrh.com, kjer za naročanje na novice vpišejo samo svoje ime, elektronski naslov in kliknejo na gumb Prijava. Na ta način sistem zabeleži, da ste se prijavili sami, kar je v skladu z novim zakonom.

Nisem član. Ali se lahko prijavim?

Da. Storitev je namenjena vsem obiskovalcem spletne strani. Brez omejitev.

Ali bom preko e-novic obveščen tudi o članskih vsebinah?

Delno. Vsaka e-novica bo vsakemu naslovniku poslana v popolnoma enakem obsegu. Če pa bo v sporočilu predstavljena tudi članska vsebina (vsebina, do katere imajo dostop samo člani s poravnanimi obveznostmi), potem bo za ogled celotne vsebine potrebno vpisati tudi veljavno uporabniško ime in geslo člana.

Zakaj naj se prijavim na e-novice, saj lahko vsebine preberem neposredno na spletni strani?

Načeloma res. Vendar kljub vsemu obstajajo vsaj trije razlogi za prijavo; prvič, v primeru nujnih novic bo obvestilo poslano na vaš elektronski naslov, kar pomeni, da boste težje spregledali pomembne stvari, drugič, ni nujno, da bo celotna vsebina e-novic objavljena tudi na spletni strani in tretjič, obstaja možnost, da boste samo prejemniki e-novic deležni določenih ugodnosti.