Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Poplava SecovljeKomunalni delavci na področju severozahodne Istre imajo v zadnjih tednih polne roke dela z odpravljanjem posledic vremenskih nevšečnosti, predvsem pa izredne količine padavin, ki so lokalno povzročile poplave, najbolj na ožjem področju Umaga, pa tudi v Sečovljah in okolici, kot prikazuje uvodna fotografija (klik na sliko za povečavo). Gre za področja z neurejeno ali slabo vzdrževano meteorno kanalizacijo in dejstvo, da gre za nižje ležeča področja, s katerih padavinska voda ne more prosto odteči. Tudi zato smo čuvaju naročili, da še bolj podrobno pregleda naselje in naj bo pozoren na morebitne vremensko pogojene poškodbe. Ta pregled je bil opravljen včeraj, v torek, 12. decembra in po pregledu fotografij, ki jih dnevno dobivamo od čuvaja nismo našli večjih poškodb, oziroma vidne škode, ki bi jo napravile padavine in močni južni vetrovi v zadnjih dneh. Področje naselij Laura, Riva in Alberi je glede tega ugodnejše, saj je teren dokaj strmo nagnjen proti morju in to v večji meri rešuje problem odvajanja padavinskih voda.

Vremenska napoved tudi za naslednje dni še ni obetavna. Do konca tedna je tudi za področje Crvenega vrha napovedano še precej dežja, potem pa naj bi se vreme končno začelo umirjati. Čuvaj bo v naslednjih dneh še zelo pozorno spremljal stanje v naseljih in v primeru kakršnih koli posebnosti v zvezi s tem, bomo informacijo takoj objavili na spletni strani, člane društva pa tudi osebno obvestili, če bomo opazili poškodbe na njihovem premoženju.

 

Iskanje