Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

defib 2017Upravni odbor Počitniško - turističnega društva Crveni vrh je na svoji oktobrski seji sprejel sklep, da se defribilator z javno dostopnega mesta po krompirjevih počitnicah do naslednje turistične predsezone umakne, kar smo konec prejšnjega tedna tudi napravili. Vzrok za to odločitev je dejstvo, da je v zimskem času na Crvenem vrhu zelo malo ljudi in je možnost, da bi kdo potreboval defibrilator v primerjavi s poletnim časom zelo majhna. V zimskem času bomo na napravi opravili tudi pregled in servis, da bo brezhibna lahko spet na voljo do predsezone prihodnje leto, do takrat pa tudi v primerih nenadnega zastoja srca in drugih primerih nujne medicinske pomoči pokličite številko 112, ali pa našega čuvaja na številko 00 385 98 200 261.

Iskanje