Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

istria wine runMeteorološka jesen se v Istri začenja s športno-rekreativno prireditvijo in poudarkom na žlahtni kapljici, ki jo vsako leto prinese ta letni čas. Organizator poudarja, da si bo zmagovalec krepko dopolnil svoje vinske zaloge, saj ga bodo nagradili s toliko vina, kolikor tehta. To je tudi eden izmed razlogov, da tajnik našega društva ne bo sodeloval na prireditvi, saj bi njegova morebitna zmaga kljub vsemu pretirano izpraznila vinske kleti prirediteljev...

Ker je število tekmovalcev v posameznih kategorijah omejeno, prijav večinoma ne sprejemajo več, medtem ko je za gledalce in navijače še dovolj prostora. Središče dogajanja je Stella Maris pri Umagu, kjer bo prvi start otrok v soboto, 2. septembra ob 10h, ob 14h bo začetek maratona v Momjanu, ob 16h pa polmaratona v Brtonigli. Vsi teki imajo cilj v Stella Marisu, kjer bo od 19. ure naprej zabava ob zaključku prireditve, ob 20h pa bodo svečano proglasili zmagovalce.

Več podrobnosti si poglejte na spletni strani organizatorja

Iskanje

♥ Največkrat prebrano v zadnjem tednu