SŽ-ŽIP: Obvestilo lastnikom nepremičnin > * SPREMEMBA! *

sz zip logoV zadnjih tednih se upravljavci počitniških hišic Slovenskih železnic ukvarjajo z odpravljanjem težav v lastnem kanalizacijskem omrežju, ki iz njihovih objektov vodi do greznice pod prvo vrsto hiš. Opravili so že veliko dela, vendar bo do brezhibnega delovanja internega kanalizacijskega cevovoda p vložiti še precej truda. Medtem, ko so delavci odpravljali težave, so ugotovili tudi, da je na njihovo kanalizacijo priklopljenih več zasebnih objektov, za katere niso našli dokumentacije, na osnovi katere bi bili v preteklosti takšni priklopi izvedeni s soglasjem Slovenskih železnic.

Zato so se odločili, da bodo v sklopu bodočih obnovitvenih del na omrežju izklopili vse zunanje priključke na njihovo kanalizacijo, razen če se bodo zainteresirani lastniki, katerih objekti so priključeni na njihovo omrežje s podjetjem SŽ - ŽIP storitve d.o.o. dogovorili o tem, pod kakšnimi pogoji lahko priključek ostane aktiven tudi v prihodnje, oziroma če imajo priključeni lastniki kakršno koli dokazilo, da so jim Slovenske železnice dovolile priklop. Rok za predložitev dokazil o dovoljenju za obstoječi priklop na kanalizacijsko omrežje podjetju SŽ - ŽIP d.o.o., ali za sklenitev dogovora o tem je 15. september 2019.

Sprememba: Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na: mag. Andrejo Jonko, Vodjo Službe za upravljanje objektov, SŽ - ŽIP, d.o.o., Kolodvorska ulica 11, 1000 Ljubljana, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Lokacija uprave: Potrčeva 20, 1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 2912-841

Fax.: +386 (0)1 4327-213

Sporočilo je bilo prvotno namenjeno samo članom društva, vendar smo se zaradi pomembnosti rešitve problema za celotno naselje odločili, da je sporočilo dostopno vsem. Originalno obvestilo si lahko pogledate spodaj ali na tej povezavi.