Vam pošljemo sveže fotografije vašega vikenda?

Foto DragoNe spomnim se, kdaj na zadnje nisem bil na Crvenem vrhu v času prvomajskih praznikov. To je vedno veljalo za najbolj preprosto vprašanje: Kje boš za prvega maja? Na Crvenem vrhu. Kot vedno! Saj ne, da se ne bo dalo zdržat, ampak normalno pa tole ni. Čeprav se potek pandemije COVID-19 za Slovenijo in Hrvaško odvi po dokaj prijaznem scenariju, pa dnevi tečejo dokaj hitro in če od tu naprej ne bo šlo po praktično idealni poti, je tudi poletna sezona, ali vsaj njen začetek, lahko ogrožen. Še vedno računamo, da nam bo na varen način omogočeno, da se na južno stran Piranskega zaliva odpravimo že maja. 

A prej, kot čez približno mesec dni, verjetno ne bo možno na Crveni vrh, če so informacije, ki jih dobivamo te dni točne. In sedaj, v času prvomajskih počitnic je to dokaj neprijetno. Poleg želje, da bi s polnimi pljuči zajeli obmorski zrak in se malo nastavili predsezonskemu soncu, pa mnoge tudi vse bolj skrbi, v kakšnem stanju so njihove hiše in okolica. Nekaj članov nas je prosilo, sedaj pa to možnost ponujamo še ostalim. Če želite, vam čuvaj pri svojih obhodih lahko napravi nekaj fotografij trenutnega stanja na vaši parceli in fotografije vam v najkrajšem možnem času pošljemo na vaš elektronski naslov. Da vas ne bo skrbelo. Čuvaj nam sicer dnevno sporoča o stanju po obhodih in zaenkrat še ni bilo slabih novic. Vendar bo morda komu lažje, če bo videl sveže stanje na fotografiji.

Vsi, ki želite, da vam napravimo nekaj fotografij, nam po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. pošljite naročilo za fotografije, ki naj vsebuje:

  • ime in priimek članice ali člana
  • naslov na Crvenem vrhu
  • opombo, če želite, da čuvaj zanesljivo fotografira določeno stvar.

Napravljenih bo do 5 fotografij. Fotografije pošiljamo samo na elektronski naslov in na noben drug način. Če čuvaj ne more vstopiti na parcelo, potem lahko napravi fotografije le od zunaj. Storitev je brezplačna, do nje pa so upravičeni samo člani društva z vsemi poravnanimi obveznostmi.