Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

atp umag2016S svojo 27-letno tradicijo je mednarodni teniški turnir Croatia Open Umag najstarejši teniški turnir na Hrvaškem ter zagotovo eden od najuglednejših in najprestižnejših turnirjev v celotni regiji.

V koledarju turnirja ATP je bil Umag vedno izpostavljen kot prizorišče vrhunskega tenisa in tudi bogatega programa spremljevalnih turističnih, gastronomskih in zabavnih dogodkov.

V času 27. turnirja po vrsti, ki bo potekal od 15. do 24. julija 2016, bo Umag ponovno središče enega od najznačilnejših družabnih dogodkov na Hrvaškem. Ne zamudite eksibicijskega dvoboja med upokojenima velikanoma svetovnega tenisa Agassijem in Ivaniševićem v soboto, 16. julija. Med prijavljenimi tekmovalci v rednem delu turnirja, ki se začne v ponedeljek, 18. julija, letos ne najdemo Slovencev z izjemo Aljaža Bedeneta, ki pa že nekaj časa tekmuje za barve Velike Britanije.

Turnir in spremljevalni dogodki privabijo več kot 100.000 gostov, zato se Umag v tem času prelevi v neizogibno središče tenisa, lepote, zabave, druženja ter doživljanja okusov in vonjav Istre.

Uradno stran športnega dogodka najdete na tej povezavi.

Iskanje

♥ Največkrat prebrano v zadnjem tednu