Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

vreme 12 15Konec novembra se je zima prišla v naše kraje očitno samo pokazat. Od takrat so ob obali dnevi spet pretopli za ta čas, neredko pa se nizka oblačnost trmasto drži obale po ves dan. Če lahko dolgoročnejše vremenske napovedi za Piranski zaliv razumemo vsaj kot omembe vreden  namig, naj bi se vsaj tam do konca leta ponavljali vremensko enaki dnevi, s temperaturami do okoli 12 stopinj Celzija, ki se tudi ponoči največkrat ne bodo spustile pod 5 stopinj plusa. Nekaj malega dežja lahko pričakujemo v drugi polovici tega meseca in po prazničnem zatišju še kakšno kapljo v prvih dneh novega leta. Potem pa naj bi se januar nadaljeval do konca meseca z za odtenek nižjimi temperaturami enako dolgočasno. Če se vremenarji ne motijo pretirano, bo vsaj prva polovica zime spet za kakšne 4 stopinje toplejša od pričakovanega povprečja. 

 

Iskanje

♥ Največkrat prebrano v zadnjem tednu