Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Gasilec gozdni požarČeprav te dni zaradi mokrega vremena ne pričakujemo, da bo kdo kuril na prostem, oziroma da bi s tem povzročal požarno nevarnost, je po veljavnih predpisih v Istri kurjenje na prostem prepovedano od 1. junija do 31. oktobra vsako leto. Zagrožene kazni za kršitelje so od 500 do 10.000 kun. Vendar izrek kazni ni najhujše, kar se lahko zgodi kršiteljem. Iz leta v leto je na Crvenem vrhu vse več drevja in grmovja, ki še posebej v vročih in suhih poletnih mesecih postane izredno vnetljivo. Mala neprevidnost in splet nesrečnih okoliščin lahko v nekaj minutah sprožita katastrofo, o kateri si ne upamo niti razmišljati. Poleg ogromne materialne škode so kaj hitro lahko ogrožena tudi človeška življenja!

Zato prosimo lastnike objektov in druge obiskovalce, da upoštevajo prepoved kurjenja v naravi, morebitne kršitelje pa naj najprej opozorijo in če to ne zaleže, naj jih nemudoma prijavijo pristojnim službam. Splošna telefonska številka za brezplačne klice v sili je tudi na Hrvaškem 112, gasilci pa imajo telefonsko številko 193

Iskanje

♥ Največkrat prebrano v zadnjem tednu