Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

prizgane luci podnevi

V Sloveniji in v velikem številu evropskih držav velja predpis, da morajo imeti vozila prižgana kratke (zasenčene) luči tudi podnevi. Hrvaška ima na tem področju nekoliko drugačno ureditev. Določilo, da morajo imeti vozila prižgane luči tudi podnevi, velja samo v času zimskega merjenja časa. Od minule nedelje, ko smo ponoči s premikom kazalcev za eno uro nazaj prešli na zimski čas, do spomladi, ko se vrnemo na poletni čas, morate imeti tudi na Hrvaškem podnevi prižgane luči na vaših vozilih.
Opozorilo! Za motocikle in mopede velja, da morajo imeti prižgane luči tudi podnevi čez vse leto. 

Iskanje