Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Tour of CroatiaDanes se začenja šest etapna kolesarska dirka po Hrvaški, ki pride v petek, 21. aprila popoldne v okviru 4. etape Crikvenica - Umag čisto blizu Crvenega vrha. Odvisno od vremena in tempa tekmovalcev bodo okoli 16:30 do 17h vodilni kolesarji pridrveli na cesto Plovanija - Savudrija na odcepu za Kolombero in Murine, zavili desno in dobre tri kilometre naprej na križišču za Kanegro zavili desno proti Valici in naprej proti cilju v Umagu. Na šest dnevni preizkušnji se bo pomerilo 20 ekip, od katerih je najbolj slovenska ADR Adria Mobil s petimi Slovenci, po enim Hrvatom, Srbom in Italijanom. Dva Slovenca bosta poganjala pedala tudi v ekipah UAD UAE Team Emirates in MKT Meridiana Kamen Team. Več o celotni dirki in posameznih etapah izveste na uradni spletni strani organizatorja.

Opozorilo: v času, ko bo 4. etapa dirke potekala v okolici Umaga (od približno 16h do 18h), bodo za krajši čas lahko zaprte lokalne ceste. 

Iskanje

♥ Največkrat prebrano v zadnjem tednu