Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

eVisitorNa desni strani naslovnice spletne strani se je danes pojavila skupina novih povezav do navodil za uporabo spletnega portala www.eVisitor.hr, preko katerega se od letos prijavljamo kot turisti tudi na lastnih počitniških objektih. Naj ob tem poudarim, da se z letošnjim letom spreminja način prijave, medtem ko cene, popusti in termini, v katerih se moramo prijavljati ostajajo nespremenjeni. Več o turistični taksi na splošno si lahko preberete tukaj.

Za člane našega društva smo že testirali nov sistem in večinoma deluje tako, kot od njega pričakujemo. Načrtovane so dopolnitve sistema vsaj z nekaterimi dodatnimi jezičnimi verzijami in možnostjo samostojne registracije posameznih solastnikov. Do takrat nas na Turistički zajednici Umag prosijo za potrpljenje, saj je možno, da bo prvo leto prihajalo do zapletov.

Ocenjujemo, da je uvedba elektronskega načina prijave korak naprej, saj ne bo več treba hoditi v Bašanijo in se tam prijavljati vsakič, ko obiščemo Crveni vrh, ampak bomo to lahko storili preko računalnika od koderkoli. Prosimo vas, da pozorno preberete naša navodila, katerih večina je dostopna samo našim članom. Če so določene stvari nejasne, ali imate vprašanja v zvezi s tem, na katera ne najdete odgovorov, nam jih lahko pošljete na  in poskusili vam bomo pomagati.

Pa še to; ker imate nekateri težave s pridobivanjem svežega izpiska iz zemljiške knjige, ki ga potrebujete za pridobitev vstopnih podatkov za eVisitor, svojim članom do konca maja 2016 ponujamo brezplačno pošiljanje njihovega izpiska po elektronski pošti. Postopek sicer ni pretirano zapleten in je opisan v drugem odstavku tega prispevka. A če se ne znajdete, nam na  pošljite ime in priimek člana in parcelno številko njegove nepremičnine na Crvenem vrhu. V prilogi elektronskega sporočila vam bomo poslali izpisek iz zemljiške knjige, ki ga boste lahko enostavno natisnili na vašem tiskalniku.

 

Iskanje