Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Zbor 2017 1Letošnji zbor članov Počitniško - turističnega društva Crveni vrh je bil 7. marca v Ljubljani. Pregledali smo opravljeno v letu 2016 in članom predstavili načrte za letošnje leto. Največ pa smo upravičeno na letošnjem zboru pričakovali od naših gostov. Že nekajkrat v preteklih letih smo povabili na naše redno letno srečanje osebo na Mestu Umag, s katero največ sodelujemo, to je gospod Valdi Buršić, vodja oddelka za komunalne zadeve, vendar se nam takrat zaradi obveznosti ni mogel pridružiti. Tokrat pa je udeležbo potrdil in obljubil, da bo poskusil s seboj pripeljati še koga s podjetja 6. maj d.o.o. Prijetno nas je presenetil, ko sta z njim na naše srečanje prišla kar dva. Gospod Aleksandar Mihalic je vodja oddelka kanalizacije in čiščenja odpadnih voda. S seboj je prinesel zajeten fascikel dokumentacije o gradnji kanalizacije na Crvenem vrhu, ki so si ga naši člani lahko pogledali, obenem pa je predstavil tudi v kateri fazi so priprave in kdaj lahko pričakujemo prve stroje na terenu. Tudi s podjetja 6. maj, vendar z oddelka za zbiranje in odvoz odpadkov smo gostili še Sanjina Lukića, vodjo oddelka za ravnanje  z odpadki in zaščito okolja, ki nam je razložil, zakaj način zbiranja in odvoza smeti na Crvenem vrhu še vedno ni spremenjen in kaj se bo dogajalo na tem področju v naslednjih mesecih.

Veseli nas, da so se pristojni odzvali našemu vabilu in se jim za čas in dobro voljo zahvaljujemo. Tako so nekaj vprašanj lahko zastavili tudi člani neposredno našim gostom in večinoma tudi takoj dobili ustrezne odgovore. 

Z vsemi tremi smo se dogovorili za še tesnejše sodelovanje in upamo, da bomo lahko tudi na ta način pospešili urejanje naselij, oziroma da vas bomo lahko vsaj še bolj ažurno obveščali o novostih. Podrobnosti o tem, kaj so nam sporočili gostje, boste člani deloma lahko prebrali v zapisniku zbora, pripravili pa bomo tudi prispevek o tem, ki bo objavljen na spletni strani samo za člane.

Iskanje