Prijava

 

mail 24              banknotes 24                               

 

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

pametni telefon wifiIzkoristite neporabljeno zakupljeno količino prenosa podatkov za priklop drugih naprav! Natančen postopek aktiviranja wi-fi internetne dostopne točke na vašem pametnem telefonu je namenjen samo članom PTD Crveni vrh.

Prijavite se, če želite prebrati več ...

Zaklenjen racunalnikOd danes si člani lahko sami spremenite geslo za spletno stran www.crvenivrh.com. Nekateri ste že spraševali o tem, a je bila zaradi varnostnih razlogov do sedaj ta možnost onemogočena. Navodila samo za člane v nadaljevanju. 

Prijavite se, če želite prebrati več ...

Poskodovana obala 2017Pripravljamo pobudo Mestu Umag za popravilo poškodovanih delov obale, s katero želimo komunalni oddelek opozoriti na stanje in napraviti naslednji korak k urejanju javnih površin. Članek je v celoti dostopen samo članom PTD Crveni...

Prijavite se, če želite prebrati več ...

Laura Riva iz zrakaKaj so povedali gostje Zbora članov, Valdi Buršić iz Mesta Umag, ob njem pa še Aleksandar Mihalic in Sanjin Lukić iz podjetja 6. maj d.o.o. o načrtovanih spremembah pri ureditvi Crvenega vrha z okolico si lahko preberete člani...

Prijavite se, če želite prebrati več ...

antena pticeNačin sprejema TV programov je tudi na Crvenem vrhu aktualen te dni, ob koncu obdobja brezplačnega signala POP TV in Kanala A preko strešnih anten. Kakšne so alternative sprejema tv programov si lahko člani preberete v nadaljevanju.

Prijavite se, če želite prebrati več ...

eposta hrPlačilne naloge za vaše obveznosti lahko poravnate na hrvaških bankah, poštah in drugih podjetjih, ki sprejemajo vplačila. Danes članom predstavljamo način plačila preko elektronske storitve ePošta.hr, ki je stroškovno zelo ugodna.

Prijavite se, če želite prebrati več ...

PobudaV letošnji drugi pobudi Mestu Umag predlagamo, da v času, preden začne celovito urejati obalni pas, postavi nekaj ograj za varnejši dostop do obale. Člani si lahko celotno pobudo pogledate v prilogi.

Prijavite se, če želite prebrati več ...

Grad Umag Crveni vrhDruštvo je imelo 27. aprila 2016 sestanek z vodjo komunalnega oddelka o izvajanju že dogovorjenih opravil in predlogih za nove posege na javnih površinah na Crvenem vrhu. Člani si lahko v nadaljevanju preberete podrobnosti.

Prijavite se, če želite prebrati več ...

PobudaV letošnji prvi pobudi večinoma opozarjamo na že dogovorjene vsebine, o katerih želimo odgovore in datume. Člani si lahko celotno pobudo pogledate v prilogi, obenem pa ste vabljeni, da v prihodnjih pobudah sodelujete tudi s svojimi...

Prijavite se, če želite prebrati več ...

Locevanje odpadkovV tem prispevku boste našli odgovore na vprašanja, ki jih je društvo zastavilo podjetju 6. maj, pa tudi obrazec, ki ga je treba izpolnjenega izročiti ob menjavi. Članek je dostopen samo članom društva.

Prijavite se, če želite prebrati več ...

NacrtovanjeDejavnosti v teku, načrti za prvo polletje, pravi čas za vaša vprašanja in predloge. Dostop do članka imajo samo člani PTD Crveni vrh s poravnanimi obveznostmi.

Prijavite se, če želite prebrati več ...