Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

k04Že lani jeseni smo opazili, da se na obali pod hotelom Kempinski odvijajo dela za temeljito  ureditev območja plaže. Investitor nove ureditve je od Mesta Umag dobil koncesijo za ureditev in uporabo plaže pod hotelom za obdobje 16 let, vendar hkrati ne sme zapreti tega področja za javnost, oziroma kopalce, ki niso gostje hotela. Je pa na nek način z gradnjo povezano nujno zlo, da se bo s tem posegom vsaj nekoliko spremenil dostop do obale lastnikov prvih hiš ob morju na Alberih, saj so delavci s širjenjem plaže odstranili tudi del, po katerem so do sedaj prišli do morja. Pred desetletjem je bil med lastniki, člani našega društva in takratnim vodstvom podjetja sklenjen dogovor, da bo koncesionar zagotovil individualni dostop na obalo vsakemu lastniku posebej in upamo, da se bodo držali dogovora.

Nekaj slik z gradbišča na obali pod Kempinskim. Foto: čuvaj Drago.

  • k01
  • k02
  • k03
  • k04
  • k05
  • k06
  • k07
  • k08

Simple Image Gallery Extended

Pomoč:
Klik na male sličice ponudi povečan prikaz.
Nadzor
 prikazovanja:  
- klik na levo stran slike ALI puščica levo na tipkovnici
 --> prejšnja slika
- klik na desno stran slike ALI puščica desno na tipkovnici --> naslednja slika
- klik na znak X desno ALI 
tipka ESC na tipkovnici --> prekinitev projekcije

 

Iskanje