Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Ponujamo vam pogled na Piranski zaliv. Pa ne samo kadar obiščete Crveni vrh osebno, ampak kadarkoli in od koderkoli, le da imate internetno povezavo. 

NOVO! Od začetka maja 2017 lahko vsi, ki bi do spletne kamere radi dostopali neposredno in ne preko podstrani, na kateri ste zdaj, kliknite (ali vpišite v vaš brskalnik) crvenivrh.com/zivo ali crvenivrh.com/live in preusmerjeni boste neposredno na naš Youtube kanal, ki ga potem, ko se vam začne predvajati živa slika lahko s kominacijo tipk Ctrl+D (pritisnite tipko Ctrl levo spodaj na vaši tipkovnici in še črko D) tudi shranite v vašem brskalniku in vam v bodoče ne bo treba do slike naše kamere več naokoli preko spletne strani, ampak s preprostim klikom na priljubljeno povezavo. Vsi ostali lahko seveda še vedno vidite kamero na enak način, kot do sedaj.

Navodilo: živo sliko s kamere lahko gledate na desni, kot je prikazana. Imate pa tudi dodatne možnosti:

  • premaknite kazalec miške na desno stran slike spodaj na znak Nastavitve (Nastavitve01) in ga kliknite za nastavitev kakovosti slike vse do do najvišje 1080p HD (Full HD)
  • premaknite kazalec miške na desno stran slike spodaj na znak Celoten zaslon ( Znak fs ) in ga kliknite za ogled žive slike povečane čez celoten zaslon.
  • premaknite kazalec miške na časovno rdečo črto spodaj in si s klikom na različne dele črte oglejte posnetek kamere do 4 ure nazaj.

Povezave do drugih zanimivih kamer na tem področju:

HRVAŠKA SLOVENIJA

Crveni vrh - Golf club
Savudrija - luka
Umag - Trgovačka ulica
Umag - Trg slobode
Katoro - Club & Beach bar Saint & Sinner
Novigrad - Veliki trg
Novigrad - Mandrač

 

Piran - punta
Piran - Tartinijev trg
Portorož - marina
Portorož iz hotela Metropol
Portorož - plaža
Seča - pogled na soline
Letališče Portorož
Izola - plaža Simonov zaliv

 

MEJNI PREHODI

Dragonja - Kaštel, na hrvaški strani 

Ostale spletne kamere Hrvaškega Avto Kluba (HAK) na tej povezavi.