E-novice na Crvenivrh.com

e noviceVsi prijavljeni na e-novice prejemajo tudi preko elektronske pošte obvestila o novih vsebinah s področja Crvenega vrha. S klikom na povezavo v novicah si bo vsak naslovnik lahko prebral tudi avtomatski prevod novice v Hrvaščini, Angleščini, Nemščini, Italijanščini ali Ruščini.


V nadaljevanju pr odgovore na najbolj pogosta vprašanja v zvezi z e-novicami:

Kako se prijavim na e-novice CrveniVrh.com?

V vpisni obrazec na desni vpišite svoj priimek in ime in elektronski naslov in kliknite 'Prijava'.

Kako se odjavim z novic, če jih nočem več prejemati?

V vsakem sporočilu, ki ga boste prejeli na prijavljen e-naslov bo na koncu možnost, da se odjavite. Samo kliknite na to povezavo in potrdite odjavo. Kasneje se lahko kadarkoli spet prijavite.

Sem član Počitniško - turističnega društva Crveni vrh. Ali se moram prijaviti?

Vsi člani, za katere imamo podatek o njihovem elektronskem naslovu, so že avtomatsko prijavljeni. Če nam tega podatka še niste javili, vas še ni med prejemniki e-novic. Lahko se sami vpišete zgoraj. 

Popravek v skladu z novim zakonom o varstvu osebnih podatkov, ki velja od 25. maja 2018:

Da. Po novem zakonu prijave na elektronske novice ne sme opravljati za vas podjetje, ali organizacija, če nima dokazila, da je bila to vaša volja, zato je tudi naše društvo primorano vse prijave članov na elektronske novice, ki jih je za člane vpisalo društvo izbrisati. To pa ne pomeni, da v prihodnje ne morete več prejemati naših e-novic! Člani (in seveda tudi vsi ostali) pa se kadarkoli lahko sami prijavijo na brezplačne novice preko vpisnega obrazca na desni strani naslovnice na spletni strani www.crvenivrh.com, kjer za naročanje na novice vpišejo samo svoje ime, elektronski naslov in kliknejo na gumb Prijava. Na ta način sistem zabeleži, da ste se prijavili sami, kar je v skladu z novim zakonom.

Nisem član. Ali se lahko prijavim?

Da. Storitev je namenjena vsem obiskovalcem spletne strani. Brez omejitev.

Ali bom preko e-novic obveščen tudi o članskih vsebinah?

Delno. Vsaka e-novica bo vsakemu naslovniku poslana v popolnoma enakem obsegu. Če pa bo v sporočilu predstavljena tudi članska vsebina (vsebina, do katere imajo dostop samo člani s poravnanimi obveznostmi), potem bo za ogled celotne vsebine potrebno vpisati tudi veljavno uporabniško ime in geslo člana.

Zakaj naj se prijavim na e-novice, saj lahko vsebine preberem neposredno na spletni strani?

Načeloma res. Vendar kljub vsemu obstajajo vsaj trije razlogi za prijavo; prvič, v primeru nujnih novic bo obvestilo poslano na vaš elektronski naslov, kar pomeni, da boste težje spregledali pomembne stvari, drugič, ni nujno, da bo celotna vsebina e-novic objavljena tudi na spletni strani in tretjič, obstaja možnost, da boste samo prejemniki e-novic deležni določenih ugodnosti.