Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

kanalizacija pokrovPred dnevi smo od pristojnih pridobili sveže informacije o poteku priprav za začetek izgradnje kanalizacije na področju Crvenega vrha. Članek je na voljo samo članom društva.

Prijavite se, če želite prebrati več

Kanalizacija projektOd podjetja 6. maj odvodnja d.o.o. smo uspeli dobiti grafični del glavnega projekta kanalizacije na Crvenem vrhu, ki ga za člane PTD Crveni vrh v nadaljevanju objavljamo v treh delih.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovKot že nekaj let, smo tudi letos na začetku septembra pri pristojnih preverili, kako napredujejo priprave na gradnjo kanalizacije. Več podrobnosti za člane PTD Crveni vrh v nadaljevanju.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovKot smo obljubili v avgustovskem članku, smo v septembru od vseh pristojnih pridobili najnovejše informacije o pripravah na gradnjo kanalizacije. Več podrobnosti za člane PTD Crveni vrh v nadaljevanju.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovOd lanske jeseni o pripravah na kanalizacijo nismo poročali v posebnih člankih, medtem ko se postopki za izvedbo nadaljujejo. Več podrobnosti si v nadaljevanju lahko preberete samo člani PTD Crveni vrh.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrovPred dnevi smo od pooblaščenih ljudi pridobili najnovejše informacije o poteku pripravljalnih opravil za začetek izgradnje kanalizacije. Članek je na voljo samo članom društva.

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrov POMEMBNO!  Dobili smo zadnje podatke o poteku podpisovanja soglasij. V tem članku, ki je v celoti dostopen samo članom, navajamo parcelne številke za katere še ni bilo podpisano soglasje in verjetno...

Prijavite se, če želite prebrati več

kup dokumentovVeseli nas, da ste skoraj vsi lastniki sprejeli ponujeno priložnost za najbolj preprosto in najcenejšo ureditev priklopa svojih objektov na kanalizacijo tudi v primerih, ko je zatečeno stanje tehnično bolj zapleteno. Gospod...

Preberi več

kanalizacija pokrovPOMEMBNO! Pravni zastopnik podjetja, ki bo gradilo in vzdrževalo bodočo kanalizacijo se bo samo za člane našega društva oglasil v Ljubljani. Več o tem v nadaljevanju. Članek je na voljo samo članom...

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrov POMEMBNO!
V tem članku objavljamo grafični del idejnega načrta kanalizacije v treh delih. Preverite po katerih parcelah bo speljana bodoča kanlizacija. Na voljo samo članom Počit­niško — tur­is­tičnega...

Prijavite se, če želite prebrati več

kanalizacija pokrov POMEMBNO!
V tem članku objavljamo izvleček iz idejnega projekta kanalizacije. Preverite, ali vam predviden sekundarni vod ustreza. Na voljo samo članom Počit­niško — tur­is­tičnega društva Crveni...

Prijavite se, če želite prebrati več