Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

kup dokumentovVeseli nas, da ste skoraj vsi lastniki sprejeli ponujeno priložnost za najbolj preprosto in najcenejšo ureditev priklopa svojih objektov na kanalizacijo tudi v primerih, ko je zatečeno stanje tehnično bolj zapleteno. Gospod Milomir Milanović, pravni zastopnik podjetja 6. maj odvodnja d.o.o. se je zelo potrudil, da je vsem lastnikom predstavil tako problematiko, kot tudi predlagano strokovno rešitev v vsakem primeru posebej. Razumljivo je, da ste bili nekateri lastniki nekoliko nezaupljivi, saj gre za pomembne dokumente in dober gospodar se temeljito pozanima o vseh posledicah svojih odločitev, preden jih dokončno sprejeme in podpiše.

Društvo je ves čas v stiku tako z investitorjem, kot tudi s člani. Upravni odbor se strinja z večino lastnikov, da je čim prejšnja izgradnja kanalizacije nujno potrebna, zato bo društvo še naprej pomagalo pri izvedbi vseh postopkov vse do zaključka del na novem kanalizacijskem omrežju.

 

V resnici postopek podpisa soglasij še ni čisto zaključen, čeprav je za večino še nepodpisanih soglasij že vse dogovorjeno in so dokumenti pripravljeni, le lastniki jih morajo še overiti pri notarju (pri določenih notarjih je tudi to brezplačno - vprašajte gospoda Milanovića).

Seveda pa se pri toliko objektih vedno najde nekaj primerov, ki zaradi takšnih ali drugačnih razlogov še niso rešeni. In čeprav smo o tem že pisali, se pogovarjali in prav zato gospoda Milanovića tudi gostili na letošnjem občnem zboru društva, naj poudarimo še enkrat, da bo moral 6 mesecev po dokončanju izgradnje kanalizacije imeti vsak lastnik objekta urejeno svojo fekalno kanalizacijo na enega od z zakonom predpisanih načinov, od katerih je ta, ki ga predlaga investitor, po mnenju društva najcenejši (brezplačen) in tudi dolgoročno najboljši (sistem bo vzdrževal upravitelj kanalizacije). Ureditev kanalizacije 'po domače', ne bo več mogoča! Zato svetujemo še tistim posameznikom, ki tega do sedaj še niso storili, da dajo svoje soglasje za izvedbo. Seveda lahko pred tem dobijo odgovore na vsa vprašanja od gospoda Milanovića po telefonu +385 91 511 8424 tudi tudi ob sobotah in nedeljah, elektronski pošti , ali pa se z njim celo dogovorite za sestanek na Crvenem vrhu. 

 

V imenu lastnikov celotnega naselja in društva, ki se od vsega začetka zavzema za izgradnjo kanalizacije se zahvaljujemo vsakemu lastniku, ki se je odzval vabilu za podpis soglasja, si vzel čas za pregled predlagane rešitve in sprejel dogovor, ki bo koristil njemu osebno in celotnemu naselju. Hvala!

Iskanje