Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

6. maj d.o.o., odvodnja

Tribje br. 2, 52470 Umag

Telefoni:

Glavna +385 (0)52 741-350

Blagajna +385 (0)52 741-585 interna 9108

Mobilni +385 (0)91 1255-348, gospod Robert Frontel

E-pošta: (gospa Anica Radovčić)

Spletna stran: http://6maj-odvodnja.hr/

 

Delovni čas vsak delovni dan 7-10h in 11-14h

Sobote in prazniki zaprto.

 

Cena (podatki za junij 2014) praznjenja greznic (hr-septička jama) je:

- za cisterno 7 kubičnih metrov je 325,80 Kn

- za cisterno 5 kubičnih metrov je 227,57 Kn

- storitve odmaševanja odtočnih cevi 554,05 Kn/uro

 

Čakalna doba na storitve je približno 2 dni.

 

OPOZORILO! Vsa naročila je treba vnaprej plačati na blagajni v Umagu, ali jih po izstavljenem predračunu plačati na njihov transakcijski račun, ki vam ga po želji pošljejo tudi na vaš elektronski naslov.

 

Natisni

 

 

 

Iskanje