Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

eVisitorOd 1.1.2016 na Hrvaškem deluje nov spletni sistem za elektronsko prijavo začasnega bivanja turistov, o čemer smo vas obvestili v našem članku že januarja letos. Najpomembneje v zvezi s tem je, da prijavljanja začasnega bivanja v Turistički zajednici v Bašaniji, kot je delovalo do lanskega leta ni več! Od letos se prijavljamo samo še po elektronski poti. Kot smo vam obljubili, boste o vseh podrobnostih obveščeni pravočasno in glede na to, da je do 1. junija še manj, kot mesec dni, je zdaj ravno pravi čas, da se posvetimo podrobnostim. Večina navodil bo v naslednjih prispevkih dostopna samo članom Počitniško - turističnega društva Crveni vrh, za katere smo sistem že preizkusili.

eVisitor hkrati prinaša tako prednosti, kot tudi nekatere težave. Med prednosti zlahka uvrstimo:

  • prijava in odjava bivanja od kjerkoli
  • možnost prijave 24 ur na dan
  • preglednost vseh preteklih prijav
  • možnost plačila takse povsod, kjer se plačujejo položnice

Težave, ki jih prinaša nov sistem:

  • za prijavo moramo imeti računalnik, ki je priklopljen na internet
  • podatki, ki so jih do sedaj vnašali na Turistički zajednici, moramo sedaj vpisovati sami

Iskanje