Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Snezenje Crveni vrh marec 2018Se dogaja, pa ne prav pogosto, da tudi na Crvenem vrhu zaplešejo prave snežinke, še bolj redko pa uspejo te redke obiskovalke pobeliti opečnate strehe in ulice tik ob morju. A se zgodi. 1. marca, ko meteorologi vsako leto začnejo vreme obravnavati kot pomladansko, se je letos tudi obala vsaj za nekaj ur odela v belo. Po nekajdnevnem mrazu so se ustvarili pogoji, v katerih se kakšen centimeter ali dva debela snežna prevleka ni stalila čisto takoj in je naša spletna kamera ujela tudi del tega »snežnega meteža«.

Fotografije v galeriji pa je pri zimskem obhodu napravil naš čuvaj Drago.

  • 01-Crveni-vrh-Sneg
  • 02-Crveni-vrh-Sneg
  • 03-Crveni-vrh-Sneg
  • 04-Crveni-vrh-Sneg
  • 05-Crveni-vrh-Sneg
  • 06-Crveni-vrh-Sneg
  • 07-Crveni-vrh-Sneg
  • 08-Crveni-vrh-Sneg
  • 09-Crveni-vrh-Sneg

Simple Image Gallery Extended

Pomoč:
Klik na male sličice ponudi povečan prikaz.
Nadzor
 prikazovanja:  
- klik na levo stran slike ALI puščica levo na tipkovnici
 --> prejšnja slika
- klik na desno stran slike ALI puščica desno na tipkovnici --> naslednja slika
- klik na znak X desno ALI 
tipka ESC na tipkovnici --> prekinitev projekcije

Iskanje