Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Marina jadrniceNaj gre za zmogljive jahte, motorne čolne, jadrnice, napihljive čolne, navtično elektroniko, navtične dodatke ali športne in druge modne linije, vse to si obiskovalci lahko ogledajo, otipajo in preizkusijo, kar je lahko tudi dokončna vzpodbuda za odločitev o nakupu.
Internautica je namenjena povezovanju raznovrstnih znanj in dosežkov sodobne navtične industrije. Oblikovalci, navtični proizvajalci, inženirji, posredniki in drugi zbrani na takšnem dogodku vsekakor radi izmenjajo svoje strokovno znanje in izkušnje, vi pa boste deležni neponovljive priložnosti svojemu poslu dodati konkurenčno in strateško prednost. Pridobili boste vpogled v aktualne novosti navtične industrije in trga, spoznali najnovejšo tehnologijo ter izvedeli najnovejše informacije s področja ekologije in pomorske zakonodaje.

Za obiskovalce bo prireditev odprta:
Četrtek 17. maja od 11.00 do 19:00 ure
Petek 18. maja od 10:00 do 19:00 ure
Sobota 19. maja od 10.00 do 21:00 ure
Nedelja 20. maja od 10.00 do 18:00 ure

Vabljeni!

Iskanje