Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Gradbisce MonterolCesta med Katorom in Umagom je pri Monterolu še vedno velika gradbena jama in odgovorni so v resnih skrbeh, ali bodo gradbinci lahko zaključili vsa dela do glavne turistične sezone, oziroma kot so si sami zastavili cilj - do prvega poletnega dne. Gre za dve gradbišči, kjer bi po prvotnih načrtih moralo biti že vse zaključeno in predano v uporabo. Na prvem prenavljajo cesto s pripadaočo infrastrukturo, cevmi za različne inštalacije in podobno. Drugo gradbišče je ob novo nastajajoči cesti v kampu Stella Maris, kjer lastnik Plava Laguna vlaga več kot 10 milijonov evrov v nove nastanitvene kapacitete višjega cenovnega razreda, recepcijo, gostinski objekt in bazen. Gradijo tudi nova športna igrišča za goste, ki si želijo aktivnih počitnic.

Težava je, da izvedba vseh del krepko zamuja, sezona pa je dobesedno pred vrati in že tako večkratno prestavljenega roka zaključkov del ni več kam prestavljati. Zato gradbinci hitijo, kolikor lahko, da prvi letošnji dopustniki ne bi preživljali svojih počitnic na gradbišču namesto v sodobnih turističnih objektih.

Prenova Stella Maris

Iskanje