Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Tromba od blizuČlani potapljaškega centra iz Medulina so pred dnevi objavili zabaven video o bližnjem srečanju s tako imenovano vodno trombo, ki je vsaj v naših krajih običajno manjši sorodnik tornada, premikajočega, uničujočega vrtinca vetrov, ki imajo videz lijakastega oblaka in se gibljejo pod velikim sistemom nevihte. Tokrat so imeli potapljači kar dvojno srečo; prvič, da se je pijavica, kot temu rečejo na Hrvaškem, pojavila tako blizu njih, da so si jo lahko ogledali od blizu in jo posneli in drugič, da ni prišla čisto do njih, saj bi jim lahko povzročila tudi resne težave, še posebej, če bi še nekoliko dobila na moči, kar se pri teh nevihtnih pogojih lahko zgodi v zelo kratkem času. Fantje so se vsekakor odlično zabavali.

Iskanje