Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

legalizacija crnih gradenjŽe marca letos smo pisali o tem, da je sprejeta odločitev o še eni priložnosti za lastnike nelegalno zgrajenih objektov, ki svoje priložnosti za legalizacijo niso izkoristili v času prvega poziva leta 2012.

Vsi podzakonski akti v zvezi s tem so sprejeti in od ponedeljka, 17. julija 2017 lahko vsi lastniki gradenj na Hrvaškem, za katere ob postavitvi niso pridobili ustreznih dovoljenj, vložijo zahtevek za legalizacijo. Pogoji so bolj ali manj identični, kot pred petimi leti, kar pomeni da je eden osnovnih pogojev, da je bila nepremičnina zgrajena najkasneje do leta 2011, ko so bili napravljeni posnetki terena in obstoječih zgradb. 

Praviloma zgradb, ali delov zgradb, ki so bili zgrajeni kasneje sedaj ne bo možno legalizirati. Rok za oddajo vloge je 30. junij 2018. V zvezi s to problematiko naše društvo podrobno in sproti obvešča gospod Goran iz podjetja Galović Inženjering d.o.o. in če vas zanimajo še kakšne podrobnosti, vam svetujemo, da se obrnete na njih. 

Iskanje