Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Odvodnjavanje karikatura»Ob zaključku gradnje centra za ravnanje z odpadki in realizacijo projektov za odvajanje in čiščenje odpadnih vod aglomeracije Rovinj, Poreč, Umag, Umag in Savudrija, se bodo stroški ravnanja z odpadki in vodarina povečali za vsaj 30 odstotkov. Vse te naložbe so predstavljene kot nujne za zaščito okolja, 'podarjenih' sredstev iz skladov EU in zelenega turizma s petimi zvezdicami, na koncu pa bo večina bremen teh naložb padel na ramena državljanov in drugih lastnikov nepremičnin brez opozorila ali razumljivih pojasnil odgovornih institucij«, je povedal Damir Grunbaum iz stranke Živi zid, poslanec v zboru Istrske občine.
Ko že govorimo o Kaštijun opozoril na pravilnik o postopku ravnanja z odpadki, da lokalna skupnost zagotavlja osnovno razvrščanje in recikliranje za vsaj 50 odstotkov zbranih odpadkov do leta 2022. »Kapaciteta Kaštijuna je 100.000 ton odpadkov, kar je količina odpadkov, ki jih ustvari celotna Istra. To pomeni, da bo od leta 2022 Kaštijun delal s polovico zmogljivosti ali pa bo plačal drage kazni in bodo na koncu kot breme preveč drage naložbe padle na ramena državljanov.«

Več o tem na tej povezavi.

 

Iskanje