Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

eVisitorPostopek prijave začasnega bivanja oseb v zasebnih počitniških objektih letos ostaja nespremenjen. Prijavljamo se preko elektronskega sistema eVisitor, ki bo v uporabi že tretje leto. Povezave do natančnih navodil, do katerih imate v celoti dostop samo člani, so spodaj na naslovnici naše spletne strani v oknu »Ne spreglejte«.  Poklicali smo gospo Loretto, ki nam je sporočila le to, da se dnevna taksa za obiskovalce povečuje s 7 na 8 kun dnevno, sorazmerno pa tudi za otroke iz 3,5 na 4 kune in za tiste lastnike in njihove ožje družinske člane, ki ne bodo vplačali sezonskega paušala (ta ostaja nespremenjen - 60 oz 25 kun) pa 2,4 kune na dan. Še vedno velja, da se moramo vsi, ki v turistični sezoni od 1. junija do 30. septembra bivamo v zasebnih počitniških objektih več kot 24 ur prijaviti in za ta čas plačati tudi turistično takso. Izjema so le osebe, ki imajo na počitniškem naslovu urejeno stalno bivališče. Splošno o turistični taksi in pravilih v zvezi s njo si poglejte tukaj.

Iskanje