Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

kanta mesani odpadkiNekateri ste te dni že prejeli nov osebni zbiralnik za mešane odpadke, ki bo v kombinaciji z eko otoki za ločevanje papirja, embalaže in stekla nadomestil sedanji način zbiranja odpadkov v skupne kontejnerje.

Ker nam je te dni več članov zastavilo podobno vprašanje, še enkrat poudarjamo, da se boste vsi, ki v tem času niste na Crvenem vrhu, lahko za dostavo osebnih zbiralnikov dogovorili kasneje. Podrobna navodila z obrazcem, ki ga mora izpolnjenega oddati vsak lastnik ob prevzemu zbiralnika smo objavili v tem članku

Ob primopredaji so nas delavci 6. maja d.o.o. opozorili na to, da še posebej te zbiralnike pogosto kradejo, zato vsem lastnikom svetujejo, da na svoje nove kontejnerje še pred začetkom uporabe označijo tako, da nanj napišejo težko izbrisljiv naslov objekta, kateremu zbiralnik pripada in tako napravijo zbiralnik manj zanimiv za nepridiprave. Zbiralniki, ki jih delijo sedaj, so brezplačni, če pa vam ga ukradejo, boste morali naslednjega kupiti.

Iskanje