Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Prijava na tej spletni strani je namenjena izključno članom Počitniško - turističnega društva Crveni vrh, ki dobijo uporabniško ime in geslo (dostopni podatki) ob plačilnem nalogu za letno članarino. Dostopni podatki so aktivni, če ima član poravnane obveznosti za tekoče leto.

Če bi se radi včlanili v naše društvo, lahko vse o tem izveste tukaj.

Ste izgubili dostopne podatke? Če ste naš član, in imate poravnane obveznosti za tekoče leto, nam pošljite svoje osnovne podatke (ime in priimek člana, stalno bivališče in podatke o vplačilu članarine za tekoče leto - kopijo plačila ali vsaj datum plačila) na naš e-poštni naslov in dostopne podatke vam bomo poslali.

Vam prijava ne deluje? Ste naš član, poravnali ste tekoče obveznosti, vendar vam ob prijavi spletna stran sporoča, da nekaj ni v redu? Najprej preverite, če ne delate najpogostejšo napako-> namreč; geslo mora biti vpisano točno tako, kot je zapisano! Sistem razlikuje velike in male črke. Če je na primer v geslu 'A' potem namesto tega ne smete vpisati 'a'. Če vpis še vedno ne deluje, nam sporočite na naš e-poštni naslov in bomo preverili.

Ostalo.. če imate kakršnekoli težave pri uporabi naše spletne strani, nas prav tako lahko vprašate za nasvet na našem e-poštnem naslovu.

Iskanje