Prijava

      Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

vreme clipartNadaljevanje. Tik po novem letu sem se vprašal, kako zanesljive so vremenske napovedi in vsaj za Crveni vrh in vsaj za letošnji prvi kvartal vam ponujam odgovor. Takrat sem objavil napoved za tri mesece, pred kratkim pa sem preveril...

Preberite več ...

eVisitorZa člane društva smo na Turistički zajednici Umag preverili, ali je kaj sprememb pri prijavi bivanja v počitniških objektih in plačilu takse. Spremembe si člani lahko preberete v nadaljevanju.

Prijavite se, če želite prebrati več

Crveni vrh iz zrakaLetošnji zbor članov Počitniško turističnega društva Crveni vrh je bil v sredo, 13. marca v Ljubljani. V nadaljevanju za člane društva objavljamo zapisnik zbora članov.

Prijavite se, če želite prebrati več

10V nadaljevanju si člani društva preberete, kakšni so zaenkrat odzivi na poziv vsem, ki so kot lastniki, ali kot oškodovanci povezani z visokimi drevesi na Crvenem vrhu.

Prijavite se, če želite prebrati več

Sprehajalisce RTLOpozorili so nas na prispevek na portalu www.vijesti.hr in televiziji RTL, kjer predstavljajo problematiko dostopa in uporabe obale širšega območja Umaga, ki je dodaten vzrok za pospešen postopek priprave gradnje najdaljšega...

Preberite več ...

osebne kante locenoGlede na stalne spremembe odločitev pristojnih, ki redno prehitevajo uveljavljenje predhodnih odločitev, je ravnanje z odpadki še vedno odprta tema. O novejših namigih o možnih spremembah s tega področja si lahko člani preberete v...

Prijavite se, če želite prebrati več

elektro nadzorTole vsekakor ni nič posebej novega, kar pa ne pomeni, da znaten del ljudi tega ne ve, ali vsaj še niso pomislili, da bi zamenjali dobavitelja električne energije na svojem vikendu. Razlogi so tudi v tem, da strošek električne...

Preberite več ...

Sprehajališče ob obaliV prvem osnutku letošnjega proračuna Mesta Umag je Crveni vrh omenjen samo enkrat. To sicer ne pomeni, da nam ne bodo namenili nekaj dodatnih sredstev za dejavnosti, ki so zapisane za področje celotnega mesta. Izjema pa je izdelava...

Preberite več ...

kanalizacija pokrovPo novem letu smo spet poklicali na 6. maj odvodnja d.o.o. in se pozanimali kako kaj kaže izvedbi načrtov in želja o čim hitrejši izgradnji kanalizacije.  Članek je na voljo samo članom društva.

Prijavite se, če želite prebrati več