Davek na nepremičnine

davekHrvaška se je odločila, da ugrizne v kislo jabolko davka na nepremičnine. Določena je zgornja meja davka na kvadratni meter, ki ga bo večina občin upoštevala. Na žalost tudi Umag.

Zapora dostopa

ZaporaOd ponedeljka, 22.1.2024 bo občasno zaprta cesta od bivšega Delfina (Riva 160) proti vzhodu, oziroma Lauri, javljajo izvajalci del na Rivi iz podjetja Grafist d.o.o.

Obvestilo lastnikom parcel na Rivi

kanalizacija pokrovObjavljamo obvestilo za lastnike parcel na Rivi, pri katerih bodo izvajalci izvajali dela na samih parcelah.

Obvestilo je dostopno samo članom Počitniško - turističnega društva Crvarni vrh.

Svetovni dan oživljanja

Ozivljanje16. oktobra je dan oživljanja, zato je te dni v medijih veliko pozornosti namenjeno obveščanju javnosti o tem, kaj storiti, če nekdo v naši bližini potrebuje nujno pomoč.

Ne morete priklicati čuvaja?

cuvaj dragoČe ste od začetka septembra poskušali poklicati našega čuvaja na njegovo slovensko telefonsko številko, ste bili neuspešni. Zaradi, recimo tehničnih težav, ta povezava trenutno ne deluje. Smo pa tudi zaradi tega dejstva uvedli nov način komunikacije s čuvajem za člane:

Opomnik: plačilo turistične takse za leto 2023

evisitor202215. septembra se uradno zaključiuje letošnja turistična sezona in s tem tudi obveznost za plačilo turistične takse za bivanje v zasebnih počitniških objektih, zato je zdaj pravi čas za preverjanje, ali imate z naslova turistične takse še kaj dolga. 

Prenovljena spletna stran www.crvenivrh.com

web designTrajalo je dolgo. In glede na to, da se vsaj občasno ukvarjam s spletnimi stranmi že dobri dve desetletji in da že samo crvenivrh.com obstaja dobrih enajst let, bi tudi sam pričakoval, da bo šlo tole tako mimogrede, skoraj iz rokava. Niti približno.

Spet lažji dostop do obale

Ribiški zalivV resnici bi težko našli optimista, ki je verjel, da bodo delavci v doglednem času uredili lažji in varnejši dostop do obale v Ribiškem zalivu, ki je bil oviran zaradi začasnega nasutja ob gradnji obalnega črpališča za bodočo kanalizacijo.