Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Od četrtka 10. do nedelje 13. maja 2012 bo 'grmelo' v okolici Umaga. A tokrat za grmenje ne bodo krivi črni oblaki, ampak bo glasno hrumenje prihajalo iz zloščenih izpušnih cevi motociklov iz vse Evrope.

Preberi več

Ta konec tedna v Umagu potekata dva sejma. Sejem 'Crofish' je sejem ribištva in ribiške opreme, 'Umag land' pa združuje zeleno in modro Hrvaško s ponudbo vina, oliv, meda, gob in ostalih prehrambenih proizvodov iz vse Hrvaške.

Preberi več

Kot je bilo načrtovano, je v organizaciji Počitniško turističnega društva Crveni vrh v nedeljo, 29. aprila 2012 dopoldne potekala čistilna akcija.

Preberi več

Opozarjamo vse lastnike nepremičnin na področju Crvenega vrha, da se izteka rok za plačilo prvega obroka za plačilo komunalne naknade.

Preberi več

Prazniki so pred vrati in preden se odpravite na pot, preverite kakšno je stanje na cestah in si zapišite telefonske številke, ki jih boste morda potrebovali med potjo.

Preberi več

Počitniško turistično društvo Crveni vrh vabi prebivalce naselja, da se udeležite čistilne akcije.

Preberi več

Na sestanku Izvršnega odbora Počitniško turističnega društva Crveni vrh, ki se je pravkar končal v Ljubljani, so člani podprli delovanje spletne strani www.crvenivrh.com kot uradne strani društva.

Preberi več

V izogib slabi volji smo preračunali cene električne energije, ki nam jo na območju Crveni Vrh dobavlja Hrvatska Elektroprivreda (HEP).

Preberi več