Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

zbor2018Redni letni Zbor članov Počitniško - turističnega društva Crveni vrh je bil letos v sredo, 7. marca v Ljubljani. Kljub slabemu vremenu in dejstvu, da še ni čisto konec sezone virusnih obolenj, se nas je zbralo skoraj 70. Pregledali smo rezultate dela društva v preteklem letu, izvolili nove organe društva in predstavili načrte za dela v tekočem letu. Letos smo prvič kandidirali in volili po novem pravilniku, sprejetem na Zboru članov lani, rezultat pa sta dve novi članici in en nov član Upravnega odbora društva. Člani društva si novo sestavo Upravnega odbora lahko pogledate na tej povezavi.

Predsednik je predstavil tudi načrt dela društva v tekočem letu, z uvajanjem nekaterih novih dejavnosti in oblik sodelovanja o katerih smo povprašali tudi udeležence zbora, ki so na anketnih listih označili, katere dejavnosti si najbolj želijo in potrebujejo. Kot je poudaril predsednik, društvo seveda ni podjetje in nima strokovnega osebja, ki bi lahko izvajalo vse naštete dejavnosti v anketi. Ima pa članice in člane, ki so na eni strani strokovnjaki za posamezna področja, po drugi strani pa bi si želeli nekaterih dejavnosti in storitev v organizaciji društva, oziroma drugih članov. Zato smo prisotne v anketi povabili, da nam povedo oboje: kakšne vsebine si želijo v organizaciji društva in na katerih področjih nam lahko ponudijo svojo strokovno pomoč, podporo in energijo za dejavnosti. Društvo lahko organizira, poveže, promovira in tudi vsaj deloma finančno podpre večino dejavnosti, ki zanima naše člane.

Podroben zapis zbora si boste lahko člani prebrali v zapisniku in v prispevkih na spletni strani.

Iskanje