Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

6maj grad umagNa podlagi pobude naših članov o nujnosti rešitve problema eko otoka ob cesti Crveni vrh - Alberi, smo podjetju 6. maj d.o.o. in upravnim oddelkom Mesta Umag poslali poziv.

Prijavite se, če želite prebrati več

TZ Umag...in jih vprašali, če je letos pri prijavi začasnega bivanja v lastnih počitniških objektih kaj novega. Povedali so nam, da je vse po starem, razen..

Prijavite se, če želite prebrati več

eposta hrVsi, ki za plačilo finančnih obveznosti uporabljate spletni portal eposta.hr, ste morda že opazili, da vam sistem pri poskusu plačila javi, da je vaša bančna kartica neveljavna, čeprav s kartico ni nič narobe.

Prijavite se, če želite prebrati več

eposta hrPlačilne naloge za vaše obveznosti lahko poravnate na hrvaških bankah, poštah in drugih podjetjih, ki sprejemajo vplačila. Danes članom predstavljamo način plačila preko elektronske storitve ePošta.hr, ki je stroškovno zelo ugodna.

Prijavite se, če želite prebrati več

Cisco Webex Meetings 1Veliko priprav in prilagoditev se je dogajalo v preteklih tednih za prvi Zbor članov, ki je včeraj pozno popoldne potekal preko videokonferenčne povezave. Nadpovprečna udeležba je bila pika na i uspešnemu srečanju.

Prijavite se, če želite prebrati več

Spisek članov je na voljo samo članom s poravnanimi obveznostmi. Za vpogled se prijavite s članskim uporabniškim imenom in geslom. Več si preberite tukaj.

Prijavite se, če želite prebrati več

zbor2018Razlogi so tako za, kot proti, a na koncu je prevladala odločitev, da je povečana nevarnost okužbe s koronavirusom na prireditvah v zaprtih prostorih tveganje, ki se mu lahko izognemo. Bolj podrobno v nadaljevanju samo za člane.

Prijavite se, če želite prebrati več

smeti v vreciSvétniki Mesta Umag so sprejeli Spremembe in dopolnitve odloka o ravnanju z odpadki, ki so vsaj delno zanimivi tudi za lastnike počitniških objektov. Bolj podrobno o tem za člane v nadaljevanju.

Prijavite se, če želite prebrati več

Ravnanje z odpadki zmedaDva koraka naprej in korak nazaj. Po skoraj petih letih od prve najave o spremembi načina zbiranja, ločevanja in ravnanja z odpadki še vedno nismo tam.

Prijavite se, če želite prebrati več

Crveni vrh iz zrakaLetošnji zbor članov Počitniško turističnega društva Crveni vrh je bil v sredo, 13. marca v Ljubljani. V nadaljevanju za člane društva objavljamo zapisnik zbora članov.

Prijavite se, če želite prebrati več

praznenje novi zbiralnikPotem, ko smo poleti dobili račun samo za 10, namesto za 12 mesecev odvoza odpadkov in smo že prejšnji mesec pričakovali obrazce za ureditev storitev po novem, je namesto tega prišel še en račun...

Prijavite se, če želite prebrati več

Zeleni zbiralnikiV dolgi zgodbi o spremembah ravnanja z odpadki čaka lastnike še formalno potrjevanje novega načina dela. Bomo lahko kakorkoli vplivali na način opravljanja storitve in cene?

Prijavite se, če želite prebrati več