Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

telemach tusmobilNa pobudo članov glede spletnih povezav na Crvenem vrhu smo tik pred realizacijo ugodnosti, ki bo članom Počitniško turističnega društva Crveni vrh omogočila kar 30% prihranka pri dostopu do svetovnega spleta!

Kaj to pomeni v praksi? 

To pomeni, da si na vašem vikendu privoščite internetno povezavo tudi za več naprav hkrati že za manj kot 5 EUR/mesec, vendar bo ta paket (1GB/mesec) verjetno za večino premajhen. Zagotovo pa bo 15 GB/mesec skoraj za vsakogar več kot dovolj in za ta paket boste člani odšteli le okoli 10 EUR mesečno. 

Danes smo na sestanku na podjetju Telemach dorekli še nekaj zadnjih podrobnosti o tem, kako boste člani lahko uveljavljali nižje cene pri spletnih storitvah v omrežju Tušmobila. Kot veste, je podjetje Telemach d.o.o., eden največjih telekomunikacijskih podjetij predvsem na področju kabelskih sistemov, konec lanskega leta prevzel podjetje Tušmobil in začel z velikimi vlaganji v posodobitev in nadgradnjo sistema.

Za nas je v pomembno, da je pokritost Crvenega vrha s signalom Tušmobila odlična in da bo kmalu nadgrajena tudi s še hitrejšo tehnologijo LTE, poleg tega pa smo se uspeli dogovoriti za občutne popuste ob že tako konkurenčnih cenah.

Verjamemo, da postaja spletna povezava vsakega objekta, tudi počitniškega, vse bolj pomembna, saj stanovalcem in obiskovalcem poleg komunikacijskih storitev že danes omogoča nekatere nove dodane vrednosti na področju varnosti in udobja. Več teh vsebin bomo predvsem za člane predstavili v naslednjih mesecih.

Kako do cenejših spletnih povezav boste v naslenjih tednih obveščeni preko spletne strani, danes pa samo nekaj najpomembnejših poudarkov:

- cenejši spletni paketi bodo na voljo članom društva in njihovim ožjim družinskim članom

- za vse, ki boste spletne storitve potrebovali samo nekaj mesecev na leto, se dogovarjamo za možnost prekinitve, oziroma mirovanja storitve, ko vam ne bo treba plačevati naročnine

- postopek sklepanja naročniških razmerij bo možen tudi preko elektronske pošte

- osnovna navodila in nasvete v zvezi s priklopom bomo objavili na spetni strani

 

V imenu društva se zahvaljujemo članom za pobudo in podjetjema Telemach in Tušmobil za ponujene ugodnosti.