Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

CV sirjenje ceste 1Že pred nekaj tedni so zaključili z  rušenjem dela hiše pri vhodu na Crveni vrh s severne strani in tako odpravili problem, zaradi katerega je bil ta del ceste od nekdaj ozek in nepregleden. Ne glede na to, da dela še niso v celoti končana, je že sedaj na tem delu nekoliko razširjena cesta, predvsem pa je sedaj tu dovolj prostora za srečevanje vozil in odlična preglednost.

Tudi pod tem delom ceste bo potekal eden izmed pomembnih vodov bodoče kanalizacije, zato bo deležen večjih posegov v bližnji prihodnosti. Za takrat je v smeri Skiperja načrtovana tudi izgradnja pločnika in postavitev javne razsvetljave.

  • CV_sirjenje_ceste_1
  • CV_sirjenje_ceste_2a
  • CV_sirjenje_ceste_3

Simple Image Gallery Extended

Pomoč:
Klik na male sličice ponudi povečan prikaz.
Nadzor prikazovanja:  
- klik na levo stran slike ALI puščica levo na tipkovnici
 --> prejšnja slika
- klik na desno stran slike ALI puščica desno na tipkovnici --> naslednja slika
- klik na znak X desno spodaj ALI tipka ESC na tipkovnici --> prekinitev projekcije

Iskanje