Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

hr zastavaV nadaljevanju si poglejte spisek državnih praznikov na Hrvaškem, ki so dela prosti dnevi. Na Hrvaškem se za razliko od Slovenije praznuje praznik dela samo en dan, je pa nekaj več dela prostih cerkvenih praznikov. Obe državi svoj Dan državnosti praznujeta na isti dan.


Prazniki v letu 2018:
01. 01. Novo leto
06. 01. Sveti trije kralji
01. 04. Velikonočna nedelja <->*
02. 04. Velikonočni ponedeljek <->**
01. 05. Praznik dela
31. 05. Sveto rešnje telo <->***
22. 06. Dan protifašističnega boja
25. 06. Dan državnosti
05. 08. Dan domovinske zahvalnosti
15. 08. Veliki šmaren
08. 10. Dan neodvisnosti
01. 11. Dan spomina na mrtve
25. 12. Božič
26. 12. Sveti Štefan

 

Opombe:

<->* - Velikonočna nedelja je prva nedelja po prvi spomladanski polni luni in je lahko od 22. marca do 25. aprila

<->** - Velikonočni ponedeljek je en dan po Velikonočni nedelji

<->*** - datum praznika Sveto rešnje telo je 60 dni po Velikonočni nedelji 

Spisek državnih praznikov in prostih dni v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini, Srbiji in Črni gori so objavljeni na spletni strani na tej povezavi.

Iskanje