Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Statistika obiska webTu in tam pogledamo tudi koliko ima naša spletna stran obiskovalcev, od kje prihajajo in kaj jih je pripeljalo do nas. Ker je crvenivrh.com 4. aprila dopolnil že pet let, je tudi to razlog, da pogledamo, v kakšni kondiciji je to pomlad.

Številke so postale dokaj predvidljive in njihov trend je še vedno pozitiven. Če primerjamo prvo tromesečje letošnjega in lanskega leta vidimo, da so vse vrednosti zrasle v povprečju za 14 odstotkov. Letos smo imeli v prvem kvartalu 16.910 obiskovalcev (lani 14.851) in tako lani kot letos si je vsak obiskovalec pri vsakem obisku v povprečju pogledal slabi dve podstrani. Zanimiv je podatek kako nas obiskovalci najdete. Največ 73,30% pride do nas preko iskalnikov (lani 73,60%), 23,62% obiskovalcev nas ima naš naslov v svojih brskalnikih med priljubljenimi, saj v brskalnik direkno vpišejo naš naslov (lani 25,10%), več kot podvojil pa se je od lani odstotek tistih, ki nas obiščete kot priporočilo preko povezav z drugih strani 3,05% (lani 1,25%). Zadnji podatek, čeprav je številčno daleč najmanjši, je izredno pomemben, saj potrjuje, da nas drugi spletni naslovi navajajo kot referenco, vir in vredne obiska, kar posledično krepi tudi našo pozicijo v spletnih brskalnikih.

Obenem se crvenivrh.com razvija in nadgrajuje. Jedro dela in osnovno poslanstvo ostaja nespremenjeno; obveščanje članov Počitniško - turističnega društva Crveni vrh in širše javnosti o dejavnostih društva in dogajanju na širšem področju Crvenega vrha. Še naprej bo znaten del objav namenjen in dostopen samo članom. Počasi že razmišljamo o prenovi zunanje podobe in uvedbi nekaterih novih storitev na strani. Obenem pa so vedno dobrodošli tudi vaši predlogi in ideje na

Hvala za obisk in pridite še kaj..!

Iskanje