Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

dvorana javna razpravaNaslednji teden se začenja javna razprava o vplivih na okolje za projekt: Javna kanalizacija in čistilne naprave v strnjenem naselju čistilne naprave Umag.
Koordinator javne razprave je Upravni oddelek za trajnostni razvoj Istrske županije, izvaja pa se v sodelovanju z Oddelkom za prostorsko načrtovanje in okolje Mesta Umaga.
Celotna študija in povzetek za javnost so na voljo 30 dni, od 1. do 31. marca 2016, v avli Mestne hiše Umag, ul. G. Garibaldi. 6 v Umagu, vsak delovni dan od 7.30 do 15.30 ure.
Javna predstavitev študije bo potekala v ponedeljek, 21. marca 2016 v Umagu, v mestni hiši v Umagu, ul. G. Garibaldi. 6, s pričetkom ob 17.00 uri.
Predstavitve se bodo udeležili predstavniki investitorjev, podjetja 6. maj odvodnja d.o.o. iz Umaga in predstavniki  WYG Consulting Ltd. Zagreb in bo pokazala tehnične in tehnološke elemente projekta, kot tudi ukrepe za varstvo okolja.
Vabimo vse zainteresirane, da svoja mnenja, predloge in pripombe o presoji vplivov na okolje za načrtovani projekt vpišejo v knjigo pripomb, ali predložijo v pisni obliki, v okviru roka, predvidenega za javno posvetovanje, do 31. marca 2016. na naslov: Istarska županija, Upravni odjel za održivi razvoj, Flanatička 29, 52100 Pula.
Mnenja, predloge in pripombe, ki ne bodo vložene v roku in na predpisan način ne bodo upoštevane pri pripravi poročilo o javni razpravi.

 

Povezave do dokumentov (v hrvaškem jeziku):

Študija vpliva kanalizacije na okolje - 131 strani

Povzetek študije za javnost - 24 strani

 

 

Iskanje