Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

min goOd trenutka, ko so na Hrvaškem prepustili oblikovanje cen pogonskih goriv trgu, je lahko odgovor vsak dan drugačen. Čeprav so se cene goriv od takrat nekoliko povečale, se pozna vpliv ponudbe in povpraševanja. Razlike med konkurenti sicer niso velike, a so po zaključeni poletni turistični sezoni cene spet nekoliko spustile pod zneske, ki jih za tekoče energente plačujemo v Sloveniji. A kot rečeno gre vsaj trenutno za minimalne razlike in je vseeno, kje napolnite svoj rezervoar.

So se pa vzporedno z uvedbo prostih cen pojavili pripomočki za iskanje najugodnejših ponudnikov na posameznem področju, ne glede na to, kje na Hrvaškem se nahajate. Spletna stran Min-go.hr vam ponuja zelo pregledno orodje za iskanje najbližje točke za ugoden nakup goriva. Vpišete ime kraja in iskalnik vam ponudi informacije o najbližjih bencinskih servisih vključno s podatki o cenah. Na tej strani je objavljena tudi povezava do podobnih aplikacij za vaše prenosne naprave Android, iOs in Windows.

Iskanje