Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

pomladansko ciscenjePred nami sta dva praznična tedna, ki jih bodo nekateri povezali v Prvomajske počitnice. Čas, v katerem se bo menda dokončno poslovil ta aprilski mraz, potem ko nas je marec celo nekoliko preveč razvajal. In tudi čas, ko mnogi tudi na Crvenem vrhu otvarjate predsezono s tradicionalnim pomladanskim čiščenjem. V preteklih letih smo v društvu organizirali prvomajske čistilne akcije, ki pa jih je v dogovorjenem terminu pogosto pokvarilo vreme, zato smo se letos odločili, da vas namesto na čistilno akcijo povabimo, da poleg pospravljanja, košenja, obrezovanja in urejanja na vaši parceli, v tem času še posebej poskrbite tudi za okolico vašega vikenda. Nekatere ceste so v tem času vsaj delno prekrite z ostanki listja, iglic in ostalega, kar je v zimskem času odpadlo z rastlin.

Obenem spet prosimo vse lastnike dreves in drugih rastlin, ki so preveč zrasle v višino ali širino, da jih znižajo in obrežejo. Pravila niso zapletena. Vrhovi dreves naj ne bi  presegali slemena hiš, obenem pa horizontalno ne smejo segati izven meja parcel nad javne površine in druge zasebne parcele. Zavedamo se, da je nižanje ali odstranjevanje velikih dreves zahtevno delo, ki naj ga opravljajo samo strokovno usposobljeni. Že pred časom smo na željo članov poiskali podjetje, ki opravlja te storitve (podatki o podjetju so na tej povezavi), izključno člani pa lahko za pomoč pri tem ali nasvet pokličete tudi našega čuvaja. 

Društvo je včeraj naslovilo zahtevo na podjetje 6. maj d.o.o., da v času obeh prazničnih tednov opravijo kakšno praznjenje kontejnerjev več, da bo dovolj prostora za vse.

Hvala, ker skrbite za urejenost naselja!

Iskanje