Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

e noviceVsi prijavljeni na e-novice prejemajo tudi preko elektronske pošte obvestila o novih vsebinah s področja Crvenega vrha. S klikom na povezavo v novicah si bo vsak naslovnik lahko prebral tudi avtomatski prevod novice v Hrvaščini, Angleščini, Nemščini, Italijanščini ali Ruščini.

PRIJAVA NA E-NOVICE:


V nadaljevanju preberite odgovore na najbolj pogosta vprašanja v zvezi z e-novicami:

Kako se prijavim na e-novice CrveniVrh.com?

V tabelo zgoraj vpišite svoj priimek in ime in elektronski naslov in kliknite 'Prijava'.

Kako se odjavim z novic, če jih nočem več prejemati?

V vsakem sporočilu, ki ga boste prejeli na prijavljen e-naslov bo na koncu možnost, da se odjavite. Samo kliknite na to povezavo in potrdite odjavo. Kasneje se lahko kadarkoli spet prijavite.

Sem član Počitniško - turističnega društva Crveni vrh. Ali se moram prijaviti?

Vsi člani, za katere imamo podatek o njihovem elektronskem naslovu, so že avtomatsko prijavljeni. Če nam tega podatka še niste javili, vas še ni med prejemniki e-novic. Lahko se sami vpišete zgoraj. 

Nisem član. Ali se lahko prijavim?

Da. Storitev je namenjena vsem obiskovalcem spletne strani. Brez omejitev.

Ali bom preko e-novic obveščen tudi o članskih vsebinah?

Delno. Vsaka e-novica bo vsakemu naslovniku poslana v popolnoma enakem obsegu. Če pa bo v sporočilu predstavljena tudi članska vsebina (vsebina, do katere imajo dostop samo člani s poravnanimi obveznostmi), potem bo za ogled celotne vsebine potrebno vpisati tudi veljavno uporabniško ime in geslo člana.

Zakaj naj se prijavim na e-novice, saj lahko vsebine preberem neposredno na spletni strani?

Načeloma res. Vendar kljub vsemu obstajajo vsaj trije razlogi za prijavo; prvič, v primeru nujnih novic bo obvestilo poslano na vaš elektronski naslov, kar pomeni, da boste težje spregledali pomembne stvari, drugič, ni nujno, da bo celotna vsebina e-novic objavljena tudi na spletni strani in tretjič, obstaja možnost, da boste samo prejemniki e-novic deležni določenih ugodnosti.

 

 

Iskanje