Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

logo crveni vrhV zadnjem času dobivamo več vprašanj naših članov o tem, kako pridejo do svojega uporabniškega imena in gesla, s katerim se lahko prijavijo na spletni strani. Vsem tistim, ki imate podobno vprašanje brez pravega odgovora so namenjene naslednje vrstice. Vsak član Počitniško turističnega društva Crveni vrh je dobil svoje uporabniško ime in geslo na dopisu ob plačilnem nalogu za članarino. Dostop s temi podatki se na spletni strani aktivira po plačilu članarine za tekoče leto. Če ste naš član in imate plačano članarino za tekoče leto, a ste izgubili podatke za dostop do članskih vsebin, nam po elektronski pošti pošljite dokazilo o vplačilu (poskeniran plačilni nalog), ali vsaj točen datum plačila. Vaše uporabniško ime in geslo vam sporočimo po elektronski pošti. Več si lahko preberete tukaj. Če pa bi se v naše društvo radi včlanili, izpolnite prijavnico, ki jo dobite tukaj in nam jo pošljite po pošti ali poskenirano na naš elektronski naslov in poslali vam bomo nadaljna navodila.

Iskanje