Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Prenova 2016 pod DelfinomPotem ko smo se predstavniki društva in vodja komunalnega oddelka na Mestu Umag že pred skoraj letom dni po ogledu stanja na terenu strinjali, da so nekateri deli cest in ulic v naseljih pod Crvenim vrhom več kot potrebni prenove in so bili vmes termini za izvedbo kar naprej odpovedovani zaradi različnih razlogov, so se pred dnevi končno pojavili stroji, ki naznanjajo, da bodo poti končno prenovljene. Upamo, da bodo asfaltne prevleke vgrajene na način boljšega usmerjanja meteornih voda mimo objektov, kar je bil eden glavnih ciljev pri predlogu adaptacije cest, ki smo ga v društvu s pomočjo predlogov naših članov za Mesto Umag pripravili lani. Kljub temu pa lahko pričakujemo, da bodo tokratna dela izvedena samo na najbolj izpostavljenih in poškodovanih mestih, saj še vedno velja, da bo popolna prenova na vrsti šele po zaključku izvedbe kanalizacije. 

Iskanje