Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Pred pol ure smo v naselju Lavra imeli opravka z gospodom v sivi karirasti srajci, ki se je predstavil za inšpektorja in malo čudno vprašal, če imamo vplačan pavšal (turistično takso). Ko smo mu hoteli pokazati dokumente, je na hitro...

Preberi več

Zeleno je prijetno, zdravo in celo moderno. Zato ni presenečenje, da smo radi v družbi in zavetju rastočega zelenja, še posebej tam in takrat, ko gremo na lepše, počivat in polnit akumulatorje. Tudi Crveni vrh, njegove hiše in...

Preberi več

Turistična sezona je pred vrati. V tem času se poveča povpraševanje po lokalnih denarnih valutah turističnih področij in enako velja tudi za Hrvaško. To lahko pomeni, da se zaradi tega vpliva lahko v času turistične sezone zaradi...

Preberi več

V zadnjih dneh nas je presenetila pisemska pošiljka Hrvatske elektro privrede (HEP), ki na področju Crvenega vrha dobavlja električno energijo. Čeprav je obrazložitev v tej pošiljki bolj skopa, smo za vas preverili za kaj gre in na...

Preberi več

Kot navaja spletni portal iPress.hr, so predstavniki umaške izpostave IDS-a (stranka Istarski demokratski sabor) opozorili na počasnost sprejemanja prostorskega plana Umaga, pod katerega spada tudi področje Crvenega vrha.

Preberi več

Opozarjamo vse lastnike nepremičnin na področju Crvenega vrha, da se izteka rok za plačilo prvega obroka za plačilo komunalne naknade.

Preberi več

Prazniki so pred vrati in preden se odpravite na pot, preverite kakšno je stanje na cestah in si zapišite telefonske številke, ki jih boste morda potrebovali med potjo.

Preberi več

Počitniško turistično društvo Crveni vrh vabi prebivalce naselja, da se udeležite čistilne akcije.

Preberi več

Na sestanku Izvršnega odbora Počitniško turističnega društva Crveni vrh, ki se je pravkar končal v Ljubljani, so člani podprli delovanje spletne strani www.crvenivrh.com kot uradne strani društva.

Preberi več