Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

eVisitorPri Turistički zajednici smo preverili informacijo o spremembi načina prijavljanja začasnega bivanja oseb na Hrvaškem in dobili potrditev, da je od letošnjega leta v veljavi izključno elektronski način prijave začasnega bivanja turistov - www.eVisitor.hr.

Pravne osebe, ki se ukvarjajo s turistično dejavnostjo, sistem uporabljajo že od začetka letošnjega leta, lastniki zasebnih objektov, v katerih občasno bivajo sami s sorodniki in prijatelji, pa bodo elektronski način prijave začeli uporabljati v začetku poletne turistične sezone. Gledano v celoti je to verjetno za večino obiskovalcev Crevenega vrha dobrodošla novica, saj lastnikom in gostom v njihovih objektih ne bo potrebno za vsak obisk vikenda opraviti prijave v pisarni Turističke zajednice v Savudriji, ampak bodo to lahko napravili preko interneta, po drugi strani pa bodo vsi, ki ne uporabljajo interneta morali za pomoč pri prijavi prositi nekoga, ki ima to možnost. Večino podrobnosti o postopku smo že pridobili, vendar vas z njimi zaenkrat še ne bomo obremenjevali, saj je do datuma, ko nastopi obveznost prijave bivanja in plačila turistične takse še daleč.

Kot kaže, bodo vse ostale stvari v zvezi s prijavo in taksami ostale nespremenjene. Termin, ko se moramo prijaviti, če obiščemo Crveni vrh za več kot 24 ur je še vedno od 1. junija do 30. septembra. Višina taks naj bi prav tako ostale nespremenjene.

O vseh podrobnostih novega načina prijave bomo člane obvestili s točnimi navodili, ostali boste preko naše spletne strani dobili vsaj splošne informacije o tem. Razmišljamo tudi o tem, kako bi olajšali prijavo vsem tistim lastnikom, ki sami ne uporabljajo interneta. 

A kot rečeno, je za podrobnosti še prezgodaj. O vsem boste obveščeni pravočasno.

Iskanje