Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Zbor 2017 1Letošnji zbor članov Počitniško - turističnega društva Crveni vrh je bil 7. marca v Ljubljani. Pregledali smo opravljeno v letu 2016 in članom predstavili načrte za letošnje leto. Največ pa smo upravičeno na letošnjem zboru pričakovali od naših gostov. Že nekajkrat v preteklih letih smo povabili na naše redno letno srečanje osebo na Mestu Umag, s katero največ sodelujemo, to je gospod Valdi Buršić, vodja oddelka za komunalne zadeve, vendar se nam takrat zaradi obveznosti ni mogel pridružiti. Tokrat pa je udeležbo potrdil in obljubil, da bo poskusil s seboj pripeljati še koga s podjetja 6. maj d.o.o. Prijetno nas je presenetil, ko sta z njim na naše srečanje prišla kar dva. Gospod Aleksandar Mihalic je vodja oddelka kanalizacije in čiščenja odpadnih voda. S seboj je prinesel zajeten fascikel dokumentacije o gradnji kanalizacije na Crvenem vrhu, ki so si ga naši člani lahko pogledali, obenem pa je predstavil tudi v kateri fazi so priprave in kdaj lahko pričakujemo prve stroje na terenu. Tudi s podjetja 6. maj, vendar z oddelka za zbiranje in odvoz odpadkov smo gostili še Sanjina Lukića, vodjo oddelka za ravnanje  z odpadki in zaščito okolja, ki nam je razložil, zakaj način zbiranja in odvoza smeti na Crvenem vrhu še vedno ni spremenjen in kaj se bo dogajalo na tem področju v naslednjih mesecih.

Veseli nas, da so se pristojni odzvali našemu vabilu in se jim za čas in dobro voljo zahvaljujemo. Tako so nekaj vprašanj lahko zastavili tudi člani neposredno našim gostom in večinoma tudi takoj dobili ustrezne odgovore. 

Z vsemi tremi smo se dogovorili za še tesnejše sodelovanje in upamo, da bomo lahko tudi na ta način pospešili urejanje naselij, oziroma da vas bomo lahko vsaj še bolj ažurno obveščali o novostih. Podrobnosti o tem, kaj so nam sporočili gostje, boste člani deloma lahko prebrali v zapisniku zbora, pripravili pa bomo tudi prispevek o tem, ki bo objavljen na spletni strani samo za člane.

Iskanje

♥ Največkrat prebrano v zadnjem tednu