Prijava

         Počitniško-turistično društvo Crveni vrh mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje s politiko zasebnosti in piškotkov Preberite več o tem.

Se strinjam

To spletno stran (“Stran”) upravlja Počitniško - Turistično društvo Crveni vrh, registrirano v Ljubljani.

Prosimo, da to politiko pred uporabo Strani skrbno preberete, saj pojasnjuje, kako bomo uporabljali osebne podatke in piškotke. Uporaba te Strani pomeni, da ste bili predhodno jasno in izčrpno obveščeni o upravljavcu podatkov in piškotkov kot tudi o namenu obdelave podatkov in da se s to politiko strinjate. 


1. Vrste obdelanih podatkov / povezave do drugih spletnih strani

Mi skrbimo za vašo zasebnost. Preko te Strani ne zbiramo in ne obdeluje nobenih osebnih podatkov, razen podatkov zbranih s pomočjo piškotkov kot je pojasnjeno v nadaljevanju te politike.

Ta Stran lahko vsebuje tudi povezave do drugih spletnih strani ali do spletnih strani socialnih medijev. Ob kliku na takšno povezavo do katere od drugih spletnih stran, se morate zavedati, da imajo te spletne strani lastne politike glede varovanja zasebnosti podatkov. Pred uporabo teh strani prosim preverite njihovo politiko varstva zasebnosti. Naša Stran ne sprejema nobene odgovornosti za spletne strani tretjih oseb.

2. Zbiranje in uporaba informacij

Za optimizacijo te Strani v smislu sistemske učinkovitosti, uporabnosti in zagotavljanja koristnih informacij spletni sistem  samodejno zbira in shranjuje informacije. Te vključujejo vaš naslov internetnega protokola (IP), vrsto brskalnika in jezikovno nastavitev, operacijski sistem, ponudnika internetnih storitev (ISP), in datum/čas obiska.

Beleženje osnovnih dostopnih informacij uporabnikov Strani je pomembno tudi zaradi varnosti delovanja, vsebine in  uporabnikov.

Če bomo podatke, ki niso osebni podatki, uporabili skupaj z osebnimi podatki, se bodo taki podatki obravnavali kot osebni podatki vse dokler bodo ostali združeni.

3. Uporaba piškotkov

Ta Stran, e-poštna sporočila, spletne storitve, oglaševanje in interaktivne aplikacije lahko za optimizacijo naših storitev uporabljajo »piškotke«

Kaj je »piškotek«?

 »Piškotek« je majhna datoteka, običajno iz črk in številk, ki jo z našega spletnega strežnika pošljemo v datoteko piškotkov brskalnika na trdem disku vašega računalnika. Ta na primer naši spletni strani omogoča prepoznati uporabnikove naprave, ko se vzpostavi povezava med spletnim strežnikom in spletnim brskalnikom. Glavni namen piškotka je, da našemu spletnemu strežniku omogoči, da uporabniku predstavi prilagojene spletne strani, ki omogočajo, da je doživetje ob obisku Strani bolj osebno in da se bolje odziva na posamezne uporabnikove potrebe.

Kakšne piškotke uporablja ta Stran?

Stran lahko uporablja dve vrsti piškotkov:
Začasni piškotki: to so začasni piškotki, ki so shranjeni v datoteki piškotkov vašega brskalnika do konca vašega obiska brskalnika. Ti piškotki so obvezni za pravilno delovanje določenih aplikacij oziroma funkcionalnosti na tej Strani.
Trajni piškotki: trajne piškotke lahko uporabljamo za izboljšanje uporabniških izkušenj (npr. zagotavljanje optimizirane navigacije). Ti piškotki ostanejo v datoteki piškotkov vašega brskalnika daljše obdobje. To časovno obdobje je odvisno od izbire, ki jo opravite v nastavitvah vašega internetnega brskalnika. Trajni piškotki omogočajo, da se informacije prenesejo na spletni strežnik vsakič, ko nekdo obišče spletno stran. Trajni piškotki so prav tako poznani kot sledilni piškotki.

Za namen pokroviteljev in za optimizacijo naše komunikacije lahko Stran kot partnerje uporablja tretje osebe. Tretje osebe lahko uporabljajo piškotke za merjenje in prilagoditev vsebine.

Če imate kakšna vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s to politiko zasebnosti, nam pišite na .

 

Logo

 

podcrtano

Želite objavo oglasa?V prvi vrsti je objava oglasov na naši spletni strani možnost in priložnost za vse, ki boste preko oglasov sporočali svoje zanimive ponudbe in za ostale, ki so jim ponudbe namenjene. Oglasi naj ne bodo kričeči in moteči. Pojavljali se bodo ob vsebinah, namenjenih vsem obiskovalcem. Vsak oglaševalec lahko na zahtevo dobi poročilo o številu prikazov njegovega oglasa in številu klikov na oglas, pri čemer razmerje med obema povesta naročniku, kako zanimiv je oglas za obiskovalce strani.

Pravila oglaševanja na www.crvenivrh.com (v nadaljevanju: na strani):

 • Pravila in pogoji objave oglasov na strani se lahko kadarkoli spremenijo.
 • Oglase na strani lahko objavi katera koli pravna ali fizična oseba. Članstvo v društvu ni pogoj za objavo.
 • Administrator lahko zaradi neprimernosti, tehničnih ali drugih razlogov vedno zavrne objavo oglasa.
 • Naročnik mora v primeru, če vsebina oglasa ni več aktualna, takoj zahtevati prekinitev objave oglasa ali ustrezno spremembo oglasa.
 • Za vsebino oglasa, njegovo resničnost in skladnost oglasa s pravnimi obveznostmi naročnika izključno odgovornost prevzema naročnik.
 • Do spremembe pravil je objava oglasov na strani brezplačna.

Način oglaševanja:

Oglasi na strani se objavljajo naključno, tako, da je v določenem obdobju vsak oglas iz skupine objavljen približno enakokrat. Če obiskovalec klikne na oglas, se odpre spletna stran, ki jo je naročnik navedel, kot povezavo, ki je lahko spletna stran ali podstran naročnika, lahko pa je tudi oglas, objavljen v spletnem oglasniku, podstran naročnika v sistemu za elektronske rezervacije nastanitev ali podobno. Klik na oglas pomeni, da se obiskovalec zanima za vsebino oglasa in po kliku naj dobi dodatne informacije.

Način naročanja oglasa:

 • naročila oglasov pričakujemo na elektronski naslov
 • naročilo vsebuje:
  • podatke o naročniku - ime, naslov, številko mobilnega telefona
  • če gre za oglaševanje dejavnosti, podatke o podjetju
  • sliko oglasa v formatu .jpg ali .png, širine 320 pik in višine do največ 400 pik
  • spletno povezavo (ni nujna, če so v oglasu vsi podatki - telefon ali/in e-pošta ali/in naslov) za preusmeritev, ko obiskovalec klikne na oglas. Opomba: če naročnik ne navede spletne povezave, ne moremo ugotoviti, koliko je oglas zanimiv za obiskovalce, ker se ne štejejo kliki, štejejo se samo objave.
  • navedbo, do kdaj naj se oglas objavlja - do določenega datuma, do preklica, brez omejitev. Opomba: naročnik lahko kadarkoli po e-pošti prekine objavo oglasa, administrator spletne strani pa ima pravico zaradi spremenjenih pravil oglaševanja ali drugih razlogov prekiniti brezplačno objavo in obenem o tem obvesti naročnika. 

Obisk spletne strani www.crvenivrh.com

 • od 10. julija 2019 do 10. julija 2020 je spletno stran obiskalo 65.677 obiskovalcev, ali približno 180 na dan
 • od 10. julija 2019 do 10. julija 2020 so si obiskovalci ogledali 132.273 podstrani, ali približno 362 na dan
 • v zadnjem mesecu obišče našo stran povprečno 243 obiskovalcev,
 • ki si povprečno ogleda 543 podstrani na dan

Za vse ostale informacije o oglaševanju na www.crvenivrh.com nam lahko pišete na , ali nas pokličete na +386 51 634 775.