Prijava

Crvenivrh com glava m 2017mail 24           banknotes 24                            e novice

Opozorilo! Ta spletna stran uporablja piškotke.

Z nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrjujete strinjanje z uporabo piškotkov. Preberite več o tem.

Se strinjam

O piškotkih

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletišča, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Piškotki pomagajo spletišču, da si zapomni vaše nastavitve, npr. jezik, velikost črk in druge nastavitve, ki ste jih na svojem računalniku določili za ogled našega spletišča, tako da vam jih ob vnovičnem obisku ni treba vedno znova nastaviti. Na ta način si spletišča lahko zapomnijo vaše preference, informacijo, da ste v anketi spletišča že glasovali, ali zgolj dejstvo, da ste v spletišče že prijavljeni.

Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletišča (npr. piškotek o prijavi, piškotek o vaši nakupovalni košarici), nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje (npr. shranjevanje uporabnikovih preferenc), nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska na spletišču, kar njegovemu upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

V nastavitvah vašega spletnega brskalnika lahko preprečite uporabo - izključite piškotke na vseh spletnih mestih, ki jih obiskujete, vendar je možno, da nekatere storitve na spletnih mestih ne bodo več delovale, ali pa bo prihajalo do napak.

Plan dela cistocaNa letošnjem Zboru članov smo pregledali aktivnosti društva v letu 2017 in vas v anketi vprašali, katerim dejavnostim naj damo prednost v prihodnje. Načrt dela za tekoče leto z dodatkom rezultatov ankete je takšen:

Prijavite se, če želite prebrati več

Znak anketaNa letošnjem rednem srečanju članov v začetku marca smo udeležence prosili za mnenje o tistih dejavnostih društva, ki bi jih lahko pomagali uresničiti, če bo zanje dovolj zanimanja. Rezultati ankete so naslednji:

Prijavite se, če želite prebrati več

grad umag logo1Pred tremi tedni smo na tej povezavi objavili novico in navodilo v zvezi z novim nepremičninskim davkom na Hrvaškem prihodnje leto, sedaj pa so do nas prišle sveže informacije v zvezi s tem..

Prijavite se, če želite prebrati več

kante mesani komunalni otpadObvestili so nas, da bodo vsi lastniki nepremičnin na področju Crvenega vrha v kratkem dobili lastne zbiralnike za odpadke. Originalno obvestilo, obrazec, ki ga morajo izpolniti lastniki in nekaj drugih informacij si člani lahko...

Prijavite se, če želite prebrati več

grad umag logo1Mesto Umag je poslalo poziv vsem lastnikom nepremičnin. Člani si v nadaljevanju tega prispevka lahko preberete vsebino originalnega poziva, priložen pa je tudi elektronski obrazec in navodilo za izpolnjevanje.

Prijavite se, če želite prebrati več

pametni telefon wifiIzkoristite neporabljeno zakupljeno količino prenosa podatkov za priklop drugih naprav! Natančen postopek aktiviranja wi-fi internetne dostopne točke na vašem pametnem telefonu je namenjen samo članom PTD Crveni vrh.

Prijavite se, če želite prebrati več

Zaklenjen racunalnikOd danes si člani lahko sami spremenite geslo za spletno stran www.crvenivrh.com. Nekateri ste že spraševali o tem, a je bila zaradi varnostnih razlogov do sedaj ta možnost onemogočena. Navodila samo za člane v nadaljevanju. 

Prijavite se, če želite prebrati več

Poskodovana obala 2017Pripravljamo pobudo Mestu Umag za popravilo poškodovanih delov obale, s katero želimo komunalni oddelek opozoriti na stanje in napraviti naslednji korak k urejanju javnih površin. Članek je v celoti dostopen samo članom PTD Crveni...

Prijavite se, če želite prebrati več

Laura Riva iz zrakaKaj so povedali gostje Zbora članov, Valdi Buršić iz Mesta Umag, ob njem pa še Aleksandar Mihalic in Sanjin Lukić iz podjetja 6. maj d.o.o. o načrtovanih spremembah pri ureditvi Crvenega vrha z okolico si lahko preberete člani...

Prijavite se, če želite prebrati več

antena pticeNačin sprejema TV programov je tudi na Crvenem vrhu aktualen te dni, ob koncu obdobja brezplačnega signala POP TV in Kanala A preko strešnih anten. Kakšne so alternative sprejema tv programov si lahko člani preberete v nadaljevanju.

Prijavite se, če želite prebrati več